Email : info@interex-supermarket.com

Orari i punës : 08:00 – 23:00

Numri kontaktues : 048160113

E-fletushka

Oferta Vlen!

01.02.2022 - 01.02.2022

Bëhu pjesë e ekipit tonë profesional

Ne ju ofrojmë një të ardhme. Punsohu , trajnohu dhe zhvillo karrierën tënde.

Apliko tani
Projektet tona të përfunduara