Email : info@interex-supermarket.com

Orari i punës : 08:00 – 23:00

Numri kontaktues : 048160113

E-fletushka

Rreth Nesh

Misioni

Të ofrojmë:

• Produkte të freskëta.
• Produkte të shëndetshme.
• Brendet më të mira.
• Të gjitha çdo ditë me çmime korrekte dhe konkuruese.

Vizioni

Të jemi:

• Retailer i përgjegjshëm.
• Zinxhiri numër 1 në zgjidhje, ndërsa numër 2 në xhiro.
• Të fitojmë më pak, por japim zgjidhje më shumë.
• Ne fitimin e ndajmë me konsumatorin.
• Vizioni ynë është që përmes shërbimit ti ofrojmë çdo konsumatori vlerat më të larta për pagesën që bën.

Vlerat

• Ne kemi kontribuar në ndryshime dhe në inovacione dhe jemi duke punuar intensivisht për të implementuar projekte të teknlogjisë së fundit.

Bëhu pjesë e ekipit tonë profesional

Apliko tani

Profili i kompanisë

18

Qytete

36

Pika

1700

Të punësuar