Interex shpërblen konsumatorët e tij

12 Korrik, 2023

Lider në tregun vendor, Interex ka fituar besimin tek konsumatorët duke sjellë shumë-llojshmëri në produkte dhe duke plotësuar kërkesat e secilit anëtar të familjes. E përveç ofertave dhe zbritjeve Interex nuk harron të ndaj edhe shpërblime për ju.

Besimin e krijuar në të e blerjet e pa fundme në shportat familjare, Interex jau ka shpërblyer me super dhurata. Këto dhurata përfshijnë jo vetëm para cash për 165 persona por edhe  2 vetura Citroen C3, 3 Vespa 2 Trotineta elektrik si dhe preminë apo shpërblimin kryesor e që është banesa në deti.

5X1000euro:

1.Leonat Sopjani –Fushë Kosovë

2.Milaime Imeri – Prishtinë

3. Lendita Gashi Kryeziu  – Fushë Kosovë

4.Arjanit Vojvoda -Skenderaj 

5.Valmir Basha – Prishtinë

 

2 Trotineta Elektrik:

1.Izet Krasniqi – Prishtinë 

2.Erblina Gashi – Prishtinë

 

3 Vespa:

1.Nazmije Gjakova -Vushtrri 

2.Perparim Aliu – Vushtrri

3.Valon Hoxha – Skenderaj

 

2 Vetura Citroen C3:

1.Ajan Bunjaku – Vushtrri

2.Regjep Musliu – Podujev

 

 Premia Banes ne Deti tek Rana e hedhur:

1.Behar Millaku – Fushë Kosovë

 

 

Nuk ka rëndësi çka blini por edhe ku blini, Interex zgjedhja ideale për çdo familje dhe falenderues që shpërblen dhe nuk harron konsumatorët.