Interex përmbyll Aventurën me 10.000euro cash

18 Tetor, 2023

Rrjeti I marketeve Interex muajt e fundit kishte active me lojen më atraktive shpërblyese online

Loje ishte shumë e thjeshtë

66 konsumatorë kane fituar në këtë aventurë shpërblimesh

Duke blere artikujt nga brendet pjesëmarrëse njëkohësisht me çmime të lira dhe duke fituar barkodin e lojës

Barkodi I fituar është plotësuar në linkun loja.interex-rks.com

Loja ishte active nga data 24 Korrik deri më daten 16 Tetor ku përgjatë kësaj periudhe janë dhuruar shpërblimet live çdo javë

Konsumatoret te cilet ishin pjese e kesaj loje paten mundesin te jene fitues te shperblimeve si me poshte:

 • 5 Trotinetë elektrike
 • 2 Sony PlayStation
 • 2 Iphone 14 Pro Max
 • 2 Samsung Ultra S23
 • 2 Set gaming
 • 2 Laptopë
 • 5 Smart watch
 • 2 PC gaming
 • 10 Vouchera në vlerë prej 20, 30, dhe 50 euro
 • 3 Vouchera vjetore në vlerë prej 100 euro (1200euro komplet vitin)
 • 10 000euro cash
 • 1 000euro cash

Interex permbylli këtë aventurë të shpërblimeve e cila zgjati 3 muaj
Nga këto janë shpërblyer 66 konsumatorë besnik nga të gjitha qytetet e Kosovës

Interex extra lire,extra shperblime.