Hyni ne aventuren e shperblimeve-Loja INTEREX

28 Korrik, 2023

Hyni ne aventuren e shperblimeve-Loja INTEREX

 LOJA.INTEREX-RKS.COM  eshte nje tjeter risi qe do te sjelle shperblime te mahnitshme per konsumtaret e saj si:
Shpërblime Cash 10.000 euro,10X2.000euro cash
2 Sony playstation
2 Iphone 14 Promax

5 Trotinet elektrik
2 Samsung S23 ultra
5 Smart watch
2 Set gaming
2 Pc gaming
2 Laptop

3 Voucher vjetore 12Muaj nga 100euro
Voucher 10X20euro,10X20euro,10X50euro që mund të shfrytezohen per blerje  në Pikat e Interex

Si mund te fitosh ??
Blej nga brendet pjesemarrese ne loje dhe fito kushtin te maresh nje kod ne kuponin fiscal

Ky kod do te perdoret per tu regjistruar ne LOJA.INTEREX-RKS.COM

CDO JAVE DO TE KETE PERZGJEDHJE TE FITUESVE DERI ME DATEN 16 TETOR 2023

LUAJ DHE FITO.

Rregullorja e Lojës ;

1.Kushti I parë për tu bërë pjesë e lojës është  duke blerë nga produktet e brendeve pjesemarrës në lojë

2.Pasi  bëhet pagesa në kupon fiskal printohet kodi unik dhe duhet të përdoret vetëm një herë
3.Loja është online ku ju duhet ti plotësoni të dhënat tuaja në webfaqen: Loja.interex-rks.com
Emri
Mbiemri
Numri I telefonit
Kodi I lojës (Kodi I kuponit fiscal)

Duhet pranuar Termat dhe kushtet e lojës

4.Dhenia e shperblimeve do te behet cdo jave.
5.Fituesit do te perzgjedhje me Random pick.

6.Loja eshte aktive nga 24/07/2023-16/10/2023