Filloi loja më e madhe në vend

18 Mars, 2024

Vëmendje për të gjithë konsumatorët!

Rrjeti i supermarketeve Interex edhe këtë vit po vazhdon traditën e lojës shpërblyese për konsumatorët e vet!

Bëhet fjalë për lojën shpërblyese në të cilën ndahen 171 shpërblimet më të mëdha në vend, siç janë:

1X Banesë n’deti

2X Suzuki Hybridzerozero

3X Motorra elektrik

165 shpërblime cash prej 100, 200, 500 dhe 1000 euro!

Si mund të bëheni pjesë e kësaj loje?

Loja është shumë e lehtë për t’u bërë pjesë e saj, mjafton të vizitoni pikat e Interexit dhe të blini produktet tuaja të preferuara nga brendet pjesëmarrëse dhe të fitoni kupona.

Në kupona ju i plotësoni të dhënat tuaja personale si: Emri, Mbiemri, nr. telefonit

Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar.

Loja shpërblyese do të fillojë më 18 Mars dhe zgjat deri më 9 Qershor.

Extra Lirë, Extra Lojë, Extra Shpërblime!