Interex shpërblen konsumatorët e tij

10 Korrik, 2024

Përveç ofertave dhe zbritjeve Interex nuk harron të ndaj edhe shpërblime për ju.

Besimin e krijuar në të e blerjet e pa fundme në shportat familjare, Interex jau ka shpërblyer me super dhurata. Këto dhurata përfshijnë jo vetëm para cash për 165 persona por edhe  2 vetura Suzuki Hybrid zerozero, 3 motorra elektrik si dhe preminë apo shpërblimin kryesor e që është banesa në deti.

5X1000euro:

1.Besim Emrullahi 

2.Shenoll Ismaili

3. Feim Ramaj

4.Haxhere Terhani

5.Naime Shaqiri

 

3 Motorra Elektrik:

1.Sherife Ademi

2.Shaban Batjari

3.Burim Peci

2 Vetura Suzuki Hibrid zerozero:

1.Selvie Gashi

2.Sami Islami

 

 Premia Banes në Deti:

1.Bukurije Cakaj

 

 

 

Nuk ka rëndësi çka blini por edhe ku blini, Interex zgjedhja ideale për çdo familje dhe falenderues që shpërblen dhe nuk harron konsumatorët.