5 Qershor – Dita Botërore e Mjedisit 🌍🌿

5 Qershor, 2024

Gëzuar Ditën Botërore të Mjedisit! Në këtë ditë të veçantë, ne si staf i Interex jemi krenarë të kontribuojmë për një mjedis më të pastër dhe më të gjelbër. 🌱💚

Këtë vit, kemi organizuar aktivitete të pastrimit në disa qytete të ndryshme, duke u angazhuar për të bërë një ndryshim pozitiv në komunitetet tona:

🌳 Pastrim i Parkeve dhe Zonave Publike: Ekipet tona në qytetet e ndryshme janë mobilizuar për të pastruar parqet dhe zonat publike, duke hequr mbeturinat dhe duke rikthyer bukurinë natyrore.

🌸 Mbjellje Pemësh dhe Luleve: Stafi ynë ka mbjellë pemë dhe lule, duke shtuar gjelbërim dhe jetë në mjediset urbane.

 

Bëhu pjesë e ndryshimit! Le të bashkojmë forcat për një të ardhme më të gjelbër dhe më të pastër për brezat që vijnë. 🌏💪

Stafi i Interex është i përkushtuar për të kontribuar në mbrojtjen dhe përmirësimin e mjedisit tonë. Gëzuar Ditën Botërore të Mjedisit! 🌿✨

4o

4o