Qysh me fitu banesë n’deti?

5 Prill, 2024

Loja është shumë e lehtë për t’u bërë pjesë e saj, mjafton të vizitoni pikat e Interexit dhe të blini produktet tuaja të preferuara nga brendet pjesëmarrëse dhe të fitoni kupona.

Në kupona ju i plotësoni të dhënat tuaja personale si: Emri, Mbiemri, nr. telefonit

Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar.

 

Loja shpërblyese do të jet aktive  deri më 9 Qershor.

Extra Lirë, Extra Lojë, Extra Shpërblime!