Festa në InterEX

30 Dhjetor, 2023

Zbukuroni festat tuaja me ofertat speciale të Interex që nisin më 28 dhe zgjasin deri më 31 Dhjetor!

Kjo periudhë magjike bëhet edhe më e veçantë me ofertat e Interex dhe zgjedhjen e gjerë të produkteve festive si:

Red Bull 0.85

Coca cola 0.79

Fruti 0.55

Jagermainster 13.79

Verë e kuqe 1.49

Me këtë ofertë ju mund të gjeni edhe shumëëë nga artikujt festivë që do të plotësojnë tryezën tuaj festive.

Pritni vitin e ri me buzëqeshje, falë Interex.