Topëza Ferrero

15 Nëntor, 2023

Topëza Ferrero

Përbërësit:

200 gr napolitanka

200 gr cokollad

200 gr lajthia

Vendosen naploitankat e bluara cokollada e shkrire dhe lajthiat e bluara përzihen deri sa formohet një masë homogjene.

Formohen topezat dhe kalojnë në lajthia të bluara.