Extra zbritje vetëm për ty që ke ditëlindjen sot

3 Nëntor, 2023

Nëntori i veçantë për Interex dhe konsumatorët e tij.

Me rastin e ditëlindjes së 19-të përveç zbritjeve ditore do të ketë edhe zbritje tjeter  për konsumatorët të cilët kanë lindur në muajin Nëntor.

Për te fituar voucherin me 19% zbritje kushtet te cilat duhet te plotësohen nga  konsumatorët janë : ta paraqes një mjet identifikues si deshmi që ka ditëlindjën në muajin Nëntor dhe stafi përgjegjës do ti dhurojë voucherin te cilin ka të drejtë ta shfrytëzojë vetëm një herë

 

 

 

 

Ky Voucher mund të shfrytëzohet në datën e ditëlindjes tuaj dhe zbritja do të bëhet në fund të totalit të fatures nga blerjet që bëni atë ditë.

Kjo kampanjë do të vazhdojë deri në fund të muajit.

Interex ditëlindjet dhe datat e veçanta kujdeset çdo herë t’i festojë me konsumatorët.

Interx, extra lirë, extra festë dhe nje Extra Zbritje