Java e Pastrimit

4 Korrik, 2023

Në kuadër të Javës së Pastrimit  sikurse çdo vit tjetër edhe kësaj radhe Interex organizon Javën e Pastrimit .

Aktiviteti organizohet prej datës 17 Mars deri më 23  Mars, ku mund të gjeni një shumëllojshmëri produktesh të pastrimit me extra zbritje.

Le të përdorim këtë javë si një mundësi për të fokusuar energjinë tonë drejt krijimit të një shtepie të pastër. Kur të kuptojmë rëndësinë e kujdesit për mjedisin tonë të brendshëm, do të ndihemi më të motivuar për të ruajtur ekuilibrin e jetesës sonë dhe të kontribuojmë në një ambient të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm.

Bashkohuni me ne në Javën e Pastrimit  dhe shtyni përpara për të krijuar një mjedis të pastër dhe të freskët për ju dhe familjen tuaj. Le të bëhemi agjentë të mirëqenies dhe të ndryshimit pozitiv për shtëpinë tonë dhe mjedisin që na rrethon. Vetëm bashkë mund të arrijmë rezultate të mrekullueshme!

 

Për më shumë, shikoni fletushkën e mëposhtme:

https://fletushka.interex-rks.com/index.php/leaflet/show/MXg5ocESUSkxmh1hPupJbQGPR