Receta për Rafaello

24 Qershor, 2023

Përbërësit:

Rafaello

200 gr cokollad te bardh

200 gr ajke e embel

50 gr gjalpe

 

Ne nje ene vendosim ajken e nxejme mbi te shtojme cokolladen e bardhe gjalpin dhe kokosin.

Pushon per 1 ore dhe formojme topthat ne mes vendosim nga nje lajthi dhe kalojne ne kokos