-Ëmbëlsirë me Muesli dhe çokollatë

19 Qershor, 2023

-Ëmbëlsirë me Muesli dhe çokollatë
Përbërësit:
1 PakoMuesli #vitality (perzirje drithërash me fruta të thara)
200gr çokollatë 75% ose 85% kakao
½ gotë qumësht