Çmime EXTRA të volitshme në InterEX përgjatë 16 ditëve speciale të EXTRA Days

6 Qershor, 2023

Çdo që është më e bukur kur është EXTRA!

E të tilla do të jenë 16 ditë në rrjetin e marketeve InterEX, nga data 31 maj deri më 15 qershor.

Po, EXTRA mirë e EXTRA lirë do të ketë përgjatë gjithë kësaj periudhe në artikuj të ndryshëm në InterEX.

Rrjeti gjigant i marketeve anë e mbanë Kosovës ka menduar për frekuentuesit e tij të ofrojë një gamë të madhe produktesh me çmime tejet të volitshme, në ato që do të njihen si EXTRA Days.

Që nga produktet e ushqimit, ato higjenike e deri te tekstili – çmimet EXTRA ju presin në InterEX nga 31 maji deri në 15 qershor.

Ejani në InterEX dhe ndjehuni EXTRA!