Filloi loja më e madhe në vend

13 Mars, 2023

Vëmendje për të gjithë konsumatorët!

Loja më e madhe në vend ka filluar në Interex. Fito banesë në det, 2 vetura Citroen C3, 3 vespa, 2 trotineta dhe 165 shpërblime kesh: 100€, 200€, 500€,1000€.

Lojë kjo e cila është shumë lehtë për t’u bërë pjesë e saj ,mjafton që të vizitoni pikat e Interexit dhe të bleni artikuj nga brendet pjesëmarrëse ju automatikisht bëheni njëri nga personat që mund të fitojnë.

Interex, extra zbritje, extra shpërblime!