INTEREXextra edhe në Prishtina Mall – bëhu pjesë e hapjes së madhe

9 Mars, 2023

INTEREX, rrjeti lider i marketeve në Kosovë do të bëjë hapjen e INTEREXextra në Prishtina Mall më 9 Mars!

Për vite me radhë, INTEREX ka qenë i përkushtuar për të ofruar produkte me cilësi të lartë me çmimet më të volitshme të mundshme, duke e bërë atë destinacionin e preferuar për mijëra konsumatorë në mbarë Kosovën.

Me hapjen e INTEREXextra në Prishtina Mall, konsumatorët tanë mund të perfitojne nga oferta dhe zbritje më të pabesueshme nga ç’kanë parë deri më tani.

Pra, pse duhet të jeni të pjese e hapjes  se INTEREXextra në Prishtina Mall?

Është e thjeshtë  EXTRA u ofron çmime te lira  dhe produkte me cilësi të lartë.
Dhe lokacioni me i ri  ne Prishtina mall  do te jete eksperienca Extra e Interex.

Mos e humbisni hapjen madhështore të INTEREXextra në Prishtina Mall më daten 9 Mars ne oren 09:00