INTEREX po bën hapjen e pikës së re në magjistralen Prishtinë-Shkup

5 Shkurt, 2023

Ofertat më të mira e çmimet më të lira, të produkteve më kualitative nga të gjitha sektoret për shtëpi i gjeni në INTEREX, që mbetet porta më e sigurt për mbushjen e shportës familjare.

Me nga një pikë në pothuajse të gjitha qytetet e Kosovës, INTEREX ka shumë për të ofruar për konsumatorët, të cilët edhe janë prioritet për të.

INTEREX po bën edhe hapjen e pikës së re në magjistralen Prishtinë-Shkup, më saktësisht kilometri i shtatë afër rrethit tek lagjja Marigona.

Kjo po bëhet pika e 33 në Kosovë dhe e shtata në Prishtinë, e që do të jetë tejet e furnizuar me të gjitha produktet më të kërkuara dhe më esenciale që ju duhen.

Ashtu si për çdo hapje tjetër të pikave të reja, edhe kësaj radhe për nder të hapjes së kësaj pike do të ketë fletushkë speciale me oferta të çmendura për të gjitha llojet e produkteve.

Ju do të keni mundësi të përfitoni nga super çmimet e volitshme me rastin e hapjes dhe të pajiseni me të gjitha ato që mungojnë.