Extra festë, extra ofertë!

28 Dhjetor, 2022

A jeni duke i pritur ofertat e fundvitit për të blerë krejt çka ju nevojitet?

Epo pritja i’a ka vlejtur sepse Interex si gjithmonë vjen me oferta bombastike dhe zbritje të shumë gjatë çdo periudhe festive e sidomos gjatë fundvitit.

Përveç zbritjeve të veçanta në produkte, ofertave të ndryshme, shumë shpejtë do të keni mundësi të përfitoni nga fletushka speciale për Vitin e Ri.

 

 

Qysh nga data 28 dhjetor deri me 31 dhjetor, ju do të keni mundësi të bleni me super çmime shumë artikuj nga sektore të ndryshme, çmime të cilat do të kursejnë xhepin tuaj gjatë kësaj kohe kur shpenzimet për shporten familjare mund të jenë më të mëdha.

 

Kjo fletushkë speciale për Vitin e Ri, është një dhuratë tjetër nga Interex për konsumatorët, para vitit 2023.

Nxitoni dhe përfitoni nga ofertat prej fletushkës dhe shijojeni festën në maksimum.

 

Me Interex çdo ditë është festë!