Vetëm për ty që ke ditëlindjen sot – 18 vjetori me 18 % zbritje!

4 Nëntor, 2022

Nëntori i veçantë për Interex dhe konsumatorët e tij.

Me rastin e ditëlindjes së 18-të përveç zbritjeve ditore do të ketë edhe zbritje special për konsumatorët të cilët kanë lindur në muajin nëntor.

Zbritja për të gjithë që kanë ditëlindjen në këtë muaj është 18% dhe për të përfituar nga kjo krejt çka duhet të bëni është të aplikoni tek pika më e afërt, me vete duhet të keni mjet identifikues që tregon datën tuaj të lindjes dhe të merrni Voucherin me 18% zbritje.

Ky Voucher mund të shfrytëzohet në datën e ditëlindjes tuaj dhe zbritja do të bëhet në fund të totalit të fatures nga blerjet që bëni atë ditë.

Kjo kampanjë do të vazhdojë deri në fund të muajit.

Interex ditëlindjet dhe datat e veçanta kujdeset çdo herë t’i festojë me konsumatorët.

Interx, extra lirë, extra festë.