Interex sjell konceptin e ri Extra, hapja e madhe të premten

15 Shtator, 2022

Lideri i Kosovës në rrjetin e dyqaneve për blerjen e produkteve ushqimore, veshmbathjeve, mallrave dhe orendive, Interex është gati për një hap tjetër të madh.

Me ekstra dashuri dhe ekstra hapësirë, Interex tani është gati të sjell konceptin e ri EXTRA.

Ky koncept i ri dhe i shumëpritur nga konsumatorët pritet të lansohet në Central Park këtë të premte, më 16 shtator nga ora 18:30.

Me këtë koncept, Interex synon të rris jo vetëm shërbimin dhe hapësirën, por edhe asortimentin.

Me hapjen e Interex Extra, klientët e dashur të Interex, të cilët gjithmonë kanë besuar dhe zgjedhur pikërisht rrjetin e dyqaneve të tyre do të kenë mundësi zgjedhje të kategorive të reja dhe produkteve të reja gjithashtu.

Megjithatë, diçka që nuk ndryshon janë çmimet e lira!

“Me ekstra mirë, ekstra lirë”, tani Interex Extra ju pret dhe me “ekstra dashuri dhe ekstra hapësirë”.

Interex Extra, aty ku nuk do t’ju mungoj asgjë!