Interex dorëzon Apartamentin tek Rana e hedhur

25 Gusht, 2022

INTEREX i dorëzon banesën në Shëngjin Muharrem Alaj, fitues i lojës shpërblyese

Gjithmonë me produktet më kualitative në treg, me staf profesional dhe shërbime të shitblerjes që rrallë hasen diku tjetër, INTEREX dëshmon për disa herë me rradhë se është më i kërkuari dhe më i besuari në treg.

Si falenderim për besimin e klientëve ndaj tyre, ka organizuar lojë shpërblyese me dhurata fantastike, ndër to edhe vetura e gjithashtu premia kryesore që është banesa në Shëngjin.

E fituesi i banesës në deti, më saktësisht në rezidencën Onda, tek Rana e Hedhun, Muharrem Alaj, mori qelësat e banesës nga INTEREX.

Përmes një lidhje të drejtpërdrejt, ai zyrtarisht dhe ligjërisht u bë pronar i kësaj banese dhe ju dorëzuan qelësat. Ai nuk hezitoi të shprehte falenderim dhe lëvdata rreth INTERX-it, shërbimeve dhe ofertave.