Interex shperblen konsumatoret e tij

14 Qershor, 2022

Lider në tregun vendor, Interex ka fituar besimin tek konsumatorët duke sjellë shumë-llojshmëri në produkte dhe duke plotësuar kërkesat e secilit anëtar të familjes. E përveç ofertave dhe zbritjeve Interex nuk harron të ndaj edhe shpërblime për ju.

Besimin e krijuar në të e blerjet e pa fundme në shportat familjare, Interex jau ka shpërblyer me super dhurata. Këto dhurata përfshijnë jo vetëm para cash për 165 persona që kapin vlerën e 30.000 euro por edhe  3 vetura Citroen C3 si dhe preminë apo shpërblimin kryesor e që është banesa në deti.

Me produktet më cilësore dhe transparencë 100% ndaj masës, siç edhe e kanë paralajmëruar, gjatë datës 10 qershor në mënyrë të drejtpërdrejt, janë dhënë edhe shpërblimet për ata që kanë fituar.

 

5X1000euro:

1.Sadie Sylejmani -Gilan

2.Lumnije Muja-Drenas

3.Selim Ymeri-Gjilan

4.Blendijan Kameri-Prishtinë

5.Florim Lushaj-Prizren

3 Vetura Citroen C3:

1.Rasim Fanaj-Prizren

2.Asllan Sylejmani-Mitovicë

3.Deli Hajdari-Prishtinë

 

Premia Banes ne Deti tek Rana e hedhur :

1.Muharrem Alaj- Deçan

 

Nuk ka rëndësi çka blini por edhe ku blini, Interex zgjedhja ideale për çdo familje dhe falenderues që shpërblen dhe nuk harron konsumatorët.