10 Qershori – data juaj fatlume!

8 Qershor, 2022

Zyrtarisht jemi në muajin fatlum tuajin , muajin Qershor

I themi muaj fatlum sepse në këtë muaj bëhet tërheqja e shpërblimeve te lojes me te madhe ne vend,EXTRA shpërblime nga rrjeti i marketeve Interex.

Interex gjate ketyre 3 muajve ka dhene 160 shperblime cash ne vlere 100,200 dhe 500 euro ne te  gjithe Kosoven  gjithsej 25,000 euro

Edhe tri ditë më saktësisht më datën 10 qershor bëhet tërheqja e tri shpërblimeve te medha

3 vetura Citroen C3, prodhim i vitit 2022
5 shperblime Cash X 1000  euro
Premia kryesore “Banesë Në Deti” me madhësi 69.4 m2 tek Rana e Hedhun, Shqipëri

Pra mos harroni tërheqja e shpërblimeve  do të bëhet në Live në Klan Kosova dhe ne Facebook më 10 qershor nga ora 18:40.

Mbani telefonat afer

Ju dëshirojmë EXTRA fat!