Çka ka EXTRA për nesër?

31 Maj, 2022

Kur dëgjojmë dhe shohim fjalën EXTRA mendja na shkon direkt tek ndonjë zbritje ose ofertë, është fjala për zbritjet e Interex!

Nga Interex çdo herë ka EXTRA befasi për EXTRA ditë me EXTRA zbritje dhe EXTRA produkte të mira e të lira.

Shfrytëzoni ditët EXTRA prej sot më 30 maj deri më 15 qershor ku zbritja është e përfshirë në të gjitha kategoritë duke filluar nga produktet ushqimore, higjienike, tekstil shtëpiak dhe veshmbathje.

EXTRA ditët me EXTRA zbritje në EXTRA produkte!