Filluan shpërblimet “cash”!

15 Prill, 2022

Vetëm dy muaj ju ndajnë nga EKSTRA loja më e madhe në vend me EKSTRA shpërblimet.

Kanë mbetur vetëm dy muaj të bëheni fitues i EKSTRA shpërblimeve nga loja më e madhe në vend e organizuar nga rrjeti i marketeve Interex.

Të ju rikujtojmë edhe një herë që kjo lojë dhuron këto shpërblime:

– 3 vetura Citroen C3, prodhim i vitit 2022
– 165 shpërblime cash
– Premia kryesore “banesë në deti” me madhësi 69.4 m2, në Residencën Onda tek Rana e Hedhun, Shqipëri

Po ashtu veçse ka filluar tërheqja e shpërblimit me para cash, bëhuni gati të bëheni një nga fituesit e shpërblimeve të mëdha.

Gjatë kësaj jave janë dhënë gjithsej 33 shpërblime cash në vlerë 5,400 euro.

Për t’u futur në lojë, bleni nga produktet tuaja të preferuara dhe fitoni një kupon dhe bëhuni pjesë e lojës shpërblyese.

Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!

Loja shpërblyese ka filluar më 11 mars dhe zgjat deri më 03 qershor.

Ju dëshirojmë EXTRA fat!