Fillon loja më e madhe shpërblyese në vend nga Interex – 3 vetura Citroen C3, 165 shpërblime cash dhe Premia BANESË NË DETI!

22 Mars, 2022

Momentin që e lexuat titullin a ju dok sikur e keni dëgjua edhe njëherë këtë lojë shpërblyese?

Nuk është hera e parë që rrjeti i marketeve Interex shpërblen konsumatorët me lojëra shpërblyese, kështu që edhe këtë vit Interex po vjen me EKSTRA lojë shpërblyese, me EKSTRA shpërblime.

Kjo lojë është një ndër lojërat më të mëdha në vend, e themi kështu sepse kësaj here Interex do të dhurojë:

– 3 vetura Citroen C3, prodhim i vitit 2022
– 165 shpërblime cash
– Premia kryesore “banesë në deti” me madhësi 69.4 m2, në Residencën Onda tek Rana e Hedhun, Shqipëri


Edhe kësaj here në lojë marrin pjesë brendet e preferuara të konsumatorëve, të cilat lehtësisht identifikohen në hyrje të marketit dhe me pozicione të veçanta.

Për t’u futur në lojë, nuk keni nevojë të bëni shpenzime të mëdha, por mjafton ta blini të paktën një produkt të brendit pjesëmarrës dhe ashtu e fitoni një kupon.

Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!

Loja shpërblyese ka filluar më 11 mars dhe zgjat deri më 03 qershor.

Ju dëshirojmë EXTRA fat!