Si të përgadisim-Filetë peshku me patate

7 Mars, 2022

Filetë peshku me patate

Përbërësit:
Filetë peshku
Kripë, piper të zi, piper të kuq
Miell
Vaj
majdanoz
Lëngë limoni
Patate

Përgaditja:
•Sperkatni filetot me kripë dhe piper të zi pastaj kalojini në miell.
•Fërgojini në vaj të ngrohur në të dy anët derisa të bëhen të arta.
Zijini patatet, më pas i shtoni erzat dhe i fërgoni në vaj derisa të marrin një kore në sipërfaqe.