Çka të hamë për mëngjes – lirë e mirë?

25 Janar, 2022

Thonë që mëngjesi është vakti kryesor i ditës dhe duhet ti japim rëndësinë që e meriton, këtë e bëjmë përmes të ushqyerit me produkte kualitative dhe cilësore.

Shpeshherë jeni në mëdyshje ti dalloni ushqimet se cilat duhet të hahen për mëngjes dhe cilat për drekë dhe darkë por Interex ka një listë me produkte EXTRA për vakt të mëngjesit me EXTRA çmime, lista fillon prej salsiçeve, reçelit deri tek lëngu i frutave etj, për të parë të gjithë listën shfletojeni fletushkën mëposhtë:

Produktet janë të brendeve të ndryshme, me cilësi dhe kualitet dhe i gjeni në të gjithë rrjetin e gjërë të marketeve Interex.

Me një fjalë “ju jeni se çka ju hani”!