Loja shperblyese

23 Korrik, 2021

Këta janë fituesit e shpërblimeve në Interex – banesë në Ulqin, vetura Citroen C3 dhe para në vlerë 1,000 euro

 

Pas lojës së zhvilluar përgjatë periudhës mars-maj, Interex në mënyrë tërësisht transparente dhe gjatë transmetimit LIVE në televizion e rrjete sociale, i ka zgjedhur fituesit e shpërblimeve kryesore të premten e 4 qershorit.

Këta fitues i ka mbledhur sot në pikën e vet në Prishtinë, të cilëve ua ka ndarë 1 banesë në Ulqin, 3 vetura të reja Citroen C3 dhe 5 shpërblime me para cash në vlerë prej 1,000 euro.

Fituesit e parave cash në vlerë prej 1,000 eurove janë:

– Rizah Gruda
– Meriton Veseli
– Bernard Gjokaj
– Samedin Xhaferi
– Buron Kryeziu

Fituesit e 3 veturave të reja Citroen C3 janë:

– Ramadan Hysenaj
– Ferdane Maxhuni
– Qazim Quni

  

Ndërkaq fituesja e banesës në Ulqin është:

– Gentiana Aliqkaj