Java e kafes

23 Korrik, 2021

Java e Kafes në Interex – shumë oferta për adhuruesit e kafes!

Sigurisht se kafja është një prej pijeve më të konsumuara në vendin tonë. E duke pasur pikërisht këtë në mendje, rrjeti i supermarketeve Interex tash e disa vite e organizon Javen e Kafes në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kafesë, e cila është me 1 tetor.

Duke marrë parasysh suksesin e dy viteve të kaluara që ka pasur ky organizim, edhe këtë vit, duke filluar prej datës 25 shtator e deri më 5 tetor, Interex organizon Javen e Kafes.

Të gjithë konsumatorët e Interex do të munden të provojnë e shijojnë lloje të ndryshme të kafes dhe t’i blejnë me ekstra zbritje në të gjitha pikat.

Link: https://www.facebook.com/InterexKs/posts/1678448685666451